Hvad er det man kan i WordPress

Egentlig har jeg sommerferie fra skærmen, men det den opdatering der rammer WordPress her først i august er ret så unik.. Det er den største opdatering i WordPress i mere end et år.. Naturligvis er det standard editoren der får et løft.. Det betyder at bruger du standard editoren som dit primære værktøj, vil du opleve et gevaldigt løft i hastighed og der kommer endnu flere muligheder i de muligheder der i blok editoren. og selv om jeg har ferie… så er det naturligt kun naturligt for mig at følge med i hvad det er der sker i WordPress.

Og lige som de tre foregående opdateringer så vil den kommende opdatering heller ikke bidrage med noget til den klassiske editor.. og de nye funktioner og opdateringer vil kun være med til at vise at klassiskeditor “tinyMCE” lever på lånt tid i WordPress.

Selv er er jeg ikke bange for at bruge tid og kræfter på at teste det der kommer i WordPress og vanen tro har jeg også flere sider kørende med sidste nye skrig i WordPress og må sige at jeg er ret varm på at anbefale at glemme alt om de traditionelle Pagebuildere det man kan i block editoren er tæt på at overhale pagebuilderne inden om så hvorfor betale for noget man får gratis.

Derfor har jeg også besluttet mig for at gå “all in” og udvide supporten til i langt højere grad dreje sig om det som WordPress er født med. Og få et sikkert og meget moderne ansigt på nettet der kan langt mere end de fleste tror. Gennem det meste af et år har der været problemer med at pagebuildere herunder også Divi og elementor ikke understøtter en del af det der bliver lavet i blok editoren. og kan slet ikke udnytte de nye ting der kommer til WordPress.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.