For mig har det handlet om at finde mig selv..

Jeg er i dag en halvgammel bedstemor. Der lever et udsvævende liv på nettet.. Her jeg er en for evigt ung kvinde, som ejer et kvarter, hvor alt drejer sig om sex, hor.. og misbrug af kvinder er en del af dagligdagen

Lyden a klask, stønnen og skrig er noget der aldrig syntes a forstumme her.

Jeg startede med en enkelt bygning først i 2021 og kaldte den ”Nille’s Hangout”. Det hedder stedet stadig, selvom det i dag er en hel region i Second Life.. I dag kan jeg sige at det uden at prale en af de mere populære sex sims.

Der er ganske få regler…

Den vigtigste regel er, at respekterer hinanden… også selv om legen er brutal voldtægt, hård bondage…og tortur. 

Stedet er for voksne og jeg accepterer ikke preteen og børne Avatars og det er alene mig der afgør om din Avatar er for meget babyface til at være her.

Forstyrrer du andres leg her eller blander dig, uden at have fået lov af dem.. Så venter dig et spark i røven ud.. og måske et permanent ban, og nej det kan ikke diskuteres…

Jeg kunne godt lave en masse begrænsende regler, men det ville bare ødelægger legen.. husk lige a slippe dit offer fri efter voldtægten. Ved BDSM tage dem ned igen .. med mindre andet er aftalt..