Hvis du har live sex med en mine piger.. så stiller de i vid udstrækning krav til at din pik er korrekt indstillet.. dvs de flet af vore senge kan håndtere din pik automatisk…. det kræver kun at du har du har brugt de 5 minutter på at indstille pikken..

Personligt er jeg rejser jeg mig hvis jeg ser din pik stikke ud gennem mit baghoved, ryggen eller maven.. det gider jeg ikke at se på,, og jeg taber lysten til at lege med dig..

Du skal indstille hvilke devices der skal have a gang til at styre din pik.. personlig ville jeg vælge at køre det hele på auto .. men begrænse hvilke avatars der har adgang..

Jeg er naturligvis ligeglad med pik størrelser og indstillinger når jeg er AFK men ønsker du at have live sex… med mig ved tasterne .. så er krav at pikken ikke er større end at den kan blive kroppen eller hovedet på mig.. for mig er en kæmpe pik = med en meget lille hjerne….

Yes Baby—— aaaahhh

Så lover jeg dig en piger der lever med i din fantasi…