Hvis du har live sex med en mine piger.. så elsker de, at din pik er korrekt indstillet.. de fleste af vore senge kan håndtere din pik automatisk…. det kræver kun at du har du har brugt 5 minutter på opsætning af din pik

Personligt er jeg rejser jeg mig hvis jeg ser din pik stikke ud gennem mit baghoved, ryggen eller maven.. det gider jeg simpelthen ikke at se på, er jeg AFK er jeg naturligvis ligeglad men hvor klodset du opfører dig..

Fra smuk anal til grim oral ..

Aeros Cock indstillinger

Du skal indstille hvilke devices der skal have a gang til at styre din pik.. personlig ville jeg vælge at køre det hele på auto .. men begrænse hvilke avatars der har adgang..

Jeg er naturligvis ligeglad med pik størrelser og indstillinger når jeg er AFK men ønsker du at have live sex… med mig ved tasterne .. så er krav at pikken ikke er større end at den kan blive kroppen eller hovedet på mig.. for mig er en kæmpe pik = med en meget lille hjerne….

Yes Baby—— aaaahhh

Så lover jeg dig en piger der lever med i din fantasi…

The Physic Cock

Det er den jeg anbefaler at bruge.. Den indeholder et hav af animationer.. og er skabt til at arbejde sammen med de forskellige møbler fra starten.. og er langt hen af vejen plug and play.. jeg har en side på vej der viser mere af de features der er i den.