Queen Nille Astonn
Nille | Second Life

Queen of Astonn

Jeg fik en ny collar af min master Astonn, en halskæde som han kalder det. den er lidt på den forkerte side af min grænse og er for mig ikke mindre end et hundehalsbånd. der symbolisere at jeg et et kæledyr hverken mere eller minder,,, hans navn står på det.. men det er ikke det, jeg forstår med at bære hans navn med stolthed, er jeg kun et dyr i hans øjne? Jeg ville elske at bære hans navn knyttet til mit fornavn.

Jeg har sagt til ham at jeg gerne vil bære hans navn sammen med mit. men er slet ikke sikker på at han har forstået at jeg er tro ved hans side.. siden jeg bare har fået et hundehalsbånd med hans navn på.. 

Lige så glad og lykkelig over den dejlige stund vi havde fra morgenen af lige så ked af det var jeg kort før middag .. det er der ikke meget dronning eller førstedame over.. tværtimod.. Tæven og dronningen fylder lige meget i mig og skal have lige meget opmærksomhed.. 

Om natten er jeg fræk som en gadetøs ,,,, om dagen er jeg husets dronning.. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *