Nille | Second Life

Slave eller Mistress

Jeg mener ikke at man skal lade sig begrænse af det vi normalt anser for at være det man kan acceptere. Når vi er i den virtuelle verden, kan vi afprøve nogle af de perverse ting vi drømmer om.
Herinde er jeg den pige jeg altid har drømt om at være.. dog stadig grænse afsøgende.. for jeg bruger nogle at de ting jeg erfarer om andre mennesker herfra, til at navigere i den virkelige verden.. og blive accepteret som den jeg i virkligheden..

Mistress Nille

Der er dog stadig ting jeg ikke gør herinde.. figurer der ligner eller er børn / gør jeg ikke ting sammen med. er der racistiske undertoner i et spil er jeg heller ikke med.. men ellers så favner jeg de fleste forskellige verdener og fantasier.

Luksus luder

Jeg har let ved hoppe fra den ene rolle til den anden og kan let starte dagen som en slavetøs der bliver misbrugt på det groveste, til være en grusom Mistress, eller til at give en unik følelsesladet, sexoplevelse en til der trænger til kærlig omsorg..

Bukkake med tårer trillede ned af kinderne

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *