Nille | Second Life

Et par frække foto’s

Frække fotos er ikke helt det jeg lige ønsker at vise så meget. jeg har brugt lidt energi på at vise en vise et par sexscener, det trods alt stor del af det game vi har…. jo jeg gør mig gerne lækker og for min Herre.. har har også formået at tage mig med med i det mørke BDSM’ univers, på den måde som jeg altid har ønsket mig det.. og det er som om han kender mine ønsker og lyster uden at jeg behøver at tale med ham om det.

Kun en enkelt gang har gjort noget der overskred min grænse… En ganske banal ting hvor han satte en slave post op til parking af sin slave… ja jeg er hans slave… og sidder gerne i nadu ved fødderne af ham en helt dag.. men parkere mig .. som et stykke legetøj der ikke er i brug.. tanken kan jeg ikke rumme.. jeg han har snor på mig.. men han har den i hånden.. ellers er jeg ikke i snor. Jeg er ved hans side selv om jeg ikke er i snor.

Vi har en aftale om at det er i orden at have sex med dem vi har lyst.. til men jeg kan mærke at det gør ondt på min Herre at jeg er sammen med andre… at jeg har den samme følelse af smerte, når jeg ved at han er alene med en anden pige.. jeg vil dog aldrig forsøge at forhindre ham i at være sammen med andre.. “vi er jo trods alt kun i et spil” selv om det man føler er ægte.

Jeg føler mig altid tryg ved at ved at være hos ham.. og tanken om at det gør ondt på ham når jeg tager i byen for at være sammen med andre, gør at jeg heller er hjemme.. selv om har er i RL.. ( det virkelige liv )

Det er hvad min avatar indeholder

Hovedet : CATWA Catya v4.5 HD pro
Udvidelser:
Good Moaning Faceslapper.
XTC Mouth v2.85,
CATWA TEARS v1.1
Good Moaning HUD Lara v3.0 Sound

Kroppen: Maitreya Lara v5.3
Udvidelser:
Good Moaning Boobslapper
XTC Nippels
Good Moaning Ass Spanker
Sensations Anus v4.7 ( For Analsex)
The V – Bento Session & ASA b1.51 (Pussy and Face controle with bento animations)
It’s not mine! Body Cum – Complete v3.4

Det er det, jeg er bygget til pixelsex.. som ser rigtig godt ud og med de få er jeg også på med voice.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *