En gave til herren

Måske er jeg lidt blond, naiv og ivrig en gang imellem, jeg havde brugt det meste af dagen på en gave og som jeg lige ville vise Herren, jeg vist mig nøgen et offentlig sted.. og blev på det nærmeste voldtaget af fremmede selv om det var tydeligt, at jeg var der med min Herre og, at det var ham der holdt mig i snor..

Han blev sur på at jeg viste mig nøgen.. men også rassende over den manglede respekt der var over for ham når det var tydeligt at han havde mig i snor..så den gave jeg havde gjort klar til ham kom slet ikke i brug.. da jeg jo ligesom blev lagt på is resten af dagen.. i øvrigt en gave som kun han har adgang til at bruge.

En del af aften sad jeg nadu for hans fødder.. mens han havde en ny pige ind til interview.. jeg tro ikke at brugte hende til at straffe mig.. men det var tydeligt at var lidt beklemt ved at være der.. for det var tydeligt at Astonn og jeg var i en konflikt vi ikke lige kunne løse..

Det er i reglen i oversættelserne at vores uoverensstemmelser opstår, hvor ord og sætning kommer til at betyde noget helt andet en det der var meningen.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.