Second Life

Jeg savner min veninde Izza

Hvordan får jeg mit mit liv sat sammen så jeg føler at det er godt rammer nogenlunde det jeg ønsker..

og det gør det vel når jeg selv føler at jeg kan være Nille uden at være tvunget til at være en anden.. jeg ved godt at der er stykke vej til at det lykkes.. men også at jeg har fået taget hul på den af mit liv for alvor vor nu..

mmm er noget jeg bruger til meget det jeg skriver..  jeg er mere eller mindre fanget i det at være i et sim spil kaldet Second life det det er lidt en fantasiverden hvor man selv kan sætter grænserne til det man ønsker at være.. men jeg prøver på at være den jeg ønsker at være i virkeligheden.. 

Jeg fandt en god veninde herinde.. IZZA sammen med hende skabte vi et nyt SIM der skulle skulle skabe noget der kunne rumme lidt mere forskelligheder.. Desværre kom til at varer alt for kort efter en begravelse tilbage i Mexico blev hun smittet med Covid 19 og jeg mistede hende, jeg er stadig berørt meget af det korte det jeg bare lige mistede hende. Jeg taler tit om at det var hende der lærte mig at elske igen.. og måske er det derfor..det berørte mig så dybt.. Men at hun også var klar til at tage mig med i hendes familie og at jeg er er en del af dem i dag..  

Det at jeg fik Mexicanske venner har også affødt at jeg bruger meget tid sammen med spanioler og italiener.. og jeg har det godt samme med de fleste syderoupærer.. Naturligt passer jeg godt i den lidt underdanige rolle.. men er lidt selvstændigt til bare være totalt underkuet slave.. når jeg er på vil jeg gerne at der skal ske noget. Jeg bruger naturligvis en del tid på den Avatar jeg har herinde.. og den indeholder det hotteste og nyeste sexsoftware man kan tænke sig til..  men sex er er jo ikke alt.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *