Nille | Second Life

Vente tiden på SL

Jeg på rigtig mange timer hvor jeg ofte sidder alene og venter på at der komme flere klubmedlemmer på igen. Jeg ved at min elskede Anstonn kommer på mellem 8.00 og 13.00 hver dag.. så langt de fleste er jeg fra 8.00 til 24.00 så alle den tid der sker noget i klubben er jeg aktiv og og klar ved tasterne.. så alle har den fornemmelse at jeg online hele tiden, og jeg er der altid for Astonn.

Jeg har fået lidt mere energi igen… det betyder at der er mange inaktive timer.. og i takt med at jeg får lidt mere energi er jeg begyndt at lave forskellige ting. og det er ikke længere kun Second life der tager tiden.. oddatering af mine sidder og lidt arbejde for andre,, begynder der også at være overskud til igen.

Jeg bruger meget tid på at det skal se godt ud når jeg har sex med andre.. og vil du have det gratis ved mig så kræver det at du selv har en AVI der ser godt ud..

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *