Nille | Second Life

Online 24/7 næsten

Hvad er det jeg får dagen til at gå med.. når jeg på second life.. ja for mit vedkommende kører second life det næsten 24/7 men jeg og det mest af tiden er jeg klar ved tasterne.. så kik ind i klubben og får en snak.. Det meste af tiden sidder jeg og arbejder med forskellige projekter og det kan her her være rart med lidt adspredelse– i form af lidt snak.. og når det drejer sig om sex.. så har jeg valgt at det er forbeholdt min master at leg med mig.. jeg besøger stadig andre sim’s men det er her ikke muligt at komme til at bruge mig.. jeg har lukket for det varme vand når det gælder andre..

jeg har samlet lidt klip sammen til en kort video

🎵 Subscribe to Captain Hook – http://bit.ly/CaptainHookSubscribe​ Here is the full Captain Hook set at the special Ozora Festival 2019 edition. It was a very special experience playing a night set in Ozora

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *